Seminarer og demoer

 

Våre produktspesialister hjelper deg med å inspirere og engasjere teamene dine, slik at alle i organisasjonen lykkes med Projectplace. Kontakt oss for å få et tilbud.

Disse konsulenttjenestene tilbys vanligvis på engelsk eller svensk. Hvis du foretrekker at demonstrasjonen/seminaret holdes på et annet språk, ber vi deg om å angi dette i skjemaets kommentarfelt.

Tilpasset demo

På halvannen time får du vite hvordan våre samarbeidsverktøy skaper engasjement hos alle involverte ressurser og bidrar til effektivt teamarbeid.

Oppstarts- og implementeringsseminar

Vi vil hjelpe deg med å skape en plan som engasjerer fra start til slutt, slik at alle involverte – både interessenter og kunder – ser fordelene ved Projectplace og arbeider deretter.

Inspirasjonsseminar

I løpet av en to timers inspirasjonsdemo viser vi deg hvor enkelt, effektivt og morsomt det er å samarbeide med Projectplace.

Demo ved produktoppdateringer

Få vite om nye og forbedrede funksjoner så snart de blir tilgjengelige. Etter to timer har du all informasjonen du trenger for å utnytte de siste produktoppdateringene.

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg så snart vi kan for å diskutere hvordan vi kan oppfylle dine behov på best mulig måte.

Meld deg på idag!

PlanView Resource

By submitting this form you agree to our Privacy Policy.

Read more Innotas reviews