Workshops en demo’s

 

Om er zeker van te zijn dat de samenwerking in Projectplace een succes is door uw hele organisatie heen, helpen onze productspecialistenuw teams te inspireren en erbij te betrekken. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een prijsindicatie.

Onze adviserende diensten worden over het algemeen aangeboden in het Engels of Zweeds. Als u de demonstratie/workshop in een andere taal wilt volgen, vragen wij u dit op het formulier aan te geven onder het kopje ‘opmerkingen’.

Demo op maat

In 1,5 uur leert u hoe onze collaboration tools een boost geven aan het commitment van alle betrokken resources en het werken in teamverband efficiënter maken.

Workshop over opstarten en implementeren

Wij helpen u een ‘roll-out and engage’-plan op te stellen, zodat u zeker weet dat alle betrokkenen – inclusief belanghebbenden en klanten – de voordelen van Projectplace inzien en met het systeem gaan werken.

Inspiratieworkshop

In een twee uur durende demonstratie laten wij u zien hoe eenvoudig, efficiënt en leuk het is om in Projectplace met elkaar samen te werken.

Demo over productupdates

Blijf op de hoogte van nieuwe en verbeterde functionaliteiten zodra ze worden geïntroduceerd. Na twee uur bent u volledig bijgepraat over de manier waarop u optimaal van een nieuwe introductie kunt profiteren.

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de beste methoden en prijzen voor uw behoeften te bespreken.

Schrijf je vandaag nog in

PlanView Resource

By submitting this form you agree to our Privacy Policy.

Read more Innotas reviews